Гранати, набої та комплектуючі до зброї виявлено в Запорізькій та Харківській областях

НАЗАД
26 сiчня 2016 11:54

Учора на ділянках відповідальності Харківського та Бердянського прикордонних загонів були попереджені 2 спроби незаконного переміщення боєприпасів.

Учора на ділянках відповідальності Харківського та Бердянського прикордонних загонів були попереджені 2 спроби незаконного переміщення боєприпасів.

Один випадок зафіксували в автомобільному пункті пропуску «Гоптівка» під час перевірки  автомобіля «Фольцваген Транспортер Т5», який прямував на виїзд з України. Сховок виявили прикордонники Харківського загону спільно з працівниками фіскальної служби в рамках проведення спеціальних заходів. На автівку спрацював службовий собака, який натренований на пошук зброї та боєприпасів. Вже у ході подальшого огляду в кишені дверей водія було виявлено коробку з набоями до нарізної зброї калібру 5,6 мм. (22 штуки), а у бардачку авто – металевий предмет, за зовнішніми ознаками схожий на затвор до вогнепальної зброї.

Вилучену знахідку передали представникам Національної поліції.

Також учора, боєприпаси виявив спільний наряд у складі прикордонників, співробітників СБУ та Національної поліції на блокпосту, що при виїзді з м. Бердянськ. Під перевірки рейсового автобусу, який слідував з Донецька до Одеси, між заднім сидінням та багажним відділенням правоохоронці знайшли гранати РГН, РГД - 5, Ф-1 та декілька запалів. Боєприпаси вилучено, триває перевірка.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси