«Горить, палає техніка ворожа, рідна Україна переможе!»

НАЗАД
04 червня 2022 14:45

Віднедавна це улюблена пісня прикордонників «Муската», «Джоні», «Троянди» та їх керівника з позивними «Рубіж», які у складі Сил оборони б’ють рашистів на Луганщині.

Недавно ці бійці переконалися, що російська броня не така вже й міцна, а танки їхні не так бистрі в атаці, як у відступі. Сьогодні ця четвірка – герої у своєму підрозділі, а особливо «Рубіж» - він вміло керує підлеглими, у яких рівень бойової підготовки дуже високий, а бойовий дух взагалі зашкалює. Бійці цього підрозділу добре знають, що таке плече побратима та взаємодія з іншими складовими Сил оборони України.

Певною мірою бойовий дух підрозділу підняв бій, під час якого прикордонники захистили село на Луганщині, яке намагалися зайняти рашисти. Тоді «Мускат» на передовій позиції завчасно виявив рух ворожої техніки, зайняв оборону та попередив побратимів. «Троянда» «пригостив» перший танк окупантів пострілом з протитанкового ракетного комплексу, після чого рашистська бронетехніка та піхота відкрили вогонь та почали розгортатися для атаки. Наступний танк, який вирвався вперед, зупинив «Джоні», пошкодивши пострілом з ручного гранатомета гусеницю. Ворожого монстра добив «Рубіж». Сучасна реактивна граната перетворила ворожу техніку та екіпаж на купу обгорілого брухту.

На допомогу прикордонникам підійшли побратими зі Збройних Сил України та вже спільними зусиллями захисники продовжили бій з ворогом.

Прикордонники встигли «поранити» і третій танк загарбників, екіпаж якого виявився розумнішим. Ворожа бойова машина, у якої горіла башта, почала швидко тікати, а за нею відступила решта техніки і піхота рашистів. 

За результатами бою захисники України знищили два танки, бойову машину піхоти та живу силу противника.

Єдине, про що трішечки шкодують прикордонники, що у тому бою не вийшло затрофеїти російський танк. Але це не пріоритетна задача, тому в майбутньому «Рубіж», «Мускат», «Джоні», «Троянда» та їх побратими готові нищити ворожу техніку і живу силу загарбника допоки ворог не покине територію України. Аж до нашої Великої Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси