Голову Держприкордонслужби України обрано до складу Президії ФТС «Динамо»

НАЗАД
24 березня 2018 15:04

Нещодавно в місті Яремче Івано-Франківської області відбулася позачергова всеукраїнська конференція ФСТ «Динамо» України, на якій до складу Президії було обрано Голову Державної прикордонної служби України Петра Цигикала.

Нещодавно в  місті Яремче Івано-Франківської області відбулася всеукраїнська нарада з першими заступниками, заступниками голів територіальних  організацій  Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, на якій було підбито підсумки діяльності Товариства за минулий рік та визначено  пріоритети розвитку в поточному році.

Відмітимо, що до складу ФТС «Динамо» також входять спортсмени Держприкордонслужби, адже керівництво відомства приділяє значну увагу розвитку спорту та підтриманню фізичної загартованості військовослужбовців. При цьому спортсмени відомства неодноразово виборювали першість на Олімпіадах, міжнародних та інших престижних змаганнях.

У своїй доповіді  перший заступник голови Фізкультурно-спортивного товариства, радник Міністра внутрішніх справ України Віктор Корж прозвітував про діяльність Товариства у 2017 році.  

«Товариство «Динамо» сьогодні – одна з найпотужніших громадських організацій  в Україні, в  складі якої – понад 600 колективів фізичної культури, з яких – майже 140 тисяч – працівники правоохоронних, рятувальних та інших спеціальних  служб.  Серед основних  статутних завдань – підвищення  рівня фізичної підготовки працівників правоохоронних органів, формування спортивного резерву та розвиток  дитячо-юнацького спорту. Минулий рік був   різноманітним та насиченим. 9 тисяч динамівських спортсменів взяли участь у більш ніж 600 всеукраїнських та міжнародних змаганнях, де здобули понад  3 тисячі нагород», - зазначив Віктор Корж .

В рамках всеукраїнської наради також відбулась позачергова всеукраїнська конференція ФСТ «Динамо» України, в  якій взяли участь понад 40 делегатів з усіх регіонів країни. Під час конференції було внесено зміни до складу Президії Товариства. Зокрема, до складу Президії з-поміж інших представників обрано Голову Державної прикордонної служби України Петра Цигикала. У ході заходу акцентувалась увага на необхідності подальшого посилення співпраці з Товариством «Динамо».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси