Головний експертно-криміналістичний центр Держприкордонслужби продовжує підвищувати фаховий рівень інспекторського складу

НАЗАД
30 травня 2018 14:53

Учора Головним експертно-криміналістичним центром Держприкордонслужби розпочато проведення занять з питань перевірки документів та виявлення в них ознак підробок.

Заняття організовані у рамках навчально-методичних зборів на базі Азово-Чорноморського регіонального управління.

До навчань залучено 20 інспекторів прикордонної служби, які безпосередньо здійснюють перевірку паспортних та інших документів у пунктах пропуску через державний кордон України.

Таким чином, інспекторський склад матиме можливість поглибити свої спеціальні знання та удосконалити практичні навички щодо виявлення різних ознак підробок паспортних та інших документів, які використовуються громадянами України, іноземцями та особами без громадянства під час перетинання державного кордону. Для закріплення теоретичних знань передбачено демонстрацію прикладів сучасних способів підробки документів та практичні заняття з розпізнавання підробок за допомогою спеціальних технічних засобів для перевірки документів.

Підвищення фахового рівня дасть змогу співробітникам прикордонного відомства більш якісно здійснювати поглиблену перевірку документів у пунктах пропуску через державний кордон.

Варто наголосити, що проведення таких занять, як форми професійної підготовки персоналу, відповідає кращім європейським стандартам прикордонного контролю, забезпечує надійне функціонування трирівневої системи перевірки документів, сприяє підвищенню фахового рівня інспекторського складу, та створює умови для підвищення рівня протидії загрозам національній безпеці України на державному кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси