Головний центр підготовки особового складу відвідала делегація з Республіки Білорусь

НАЗАД
17 лютого 2018 14:56

Учора в Головному центрі підготовки особового складу побувала делегація Республіки Білорусь на чолі з виконуючим обов’язки начальника Інституту прикордонної служби Республіки Білорусь

Учора в Головному центрі підготовки особового складу побувала делегація Республіки Білорусь на чолі з виконуючим обов’язки начальника Інституту прикордонної служби Республіки Білорусь.

Під час візиту гостям було презентовано систему підготовки молодшого персоналу прикордонного відомства, ознайомлено з навчально-матеріальною базою та соціально-побутовими умовами проживання слухачів закладу. Гості також ознайомились з організацією та проведенням навчальних занять з різних предметів навчання. 

Подібні зустрічі проводяться з метою розвитку співробітництва в сфері підготовки персоналу, організації взаємодії навчальних закладів, ознайомлення з інфраструктурою та навчально-матеріальною базою навчального закладу.

Сторони зазначили, що започаткування активної двосторонньої співпраці у сфері підготовки прикордонників безумовно позитивно вплинуть на подальшу роботу відомств обох держав, а подібні робочі зустрічі слугують посиленню прикордонної безпеки. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси