«Головне для мене – врятувати кожного», - капітан медичної служби Ігор Кошовський, який відзначений медаллю «За врятоване життя»

НАЗАД
16 грудня 2023 16:05

Свою службу офіцер розпочав на східних рубежах у 2018 році.

Далі проходив службу на Львівщині, в одному з бойових прикордонних підрозділів, в складі якого двічі вибував на Донеччину з початком повномасштабного вторгнення.

«Наш підрозділ двічі виконував завдання на Донеччині – на напрямку Слов’янська та Бахмута. З перших днів перебування там уже довелося рятувати побратимів та надавати медичну допомогу. Найважче було під Бахмутом. Через постійні та інтенсивні бойові дії доводилося постійно виїжджати на допомогу та рятувати бійців, деколи, ризикуючи власним життям, але я розумів, що саме в моїх руках знаходиться чиєсь життя. Я робив свою роботу, основне для мене було – врятувати кожного!», - поділився медик.

За час перебування на передовій бригада медиків під керівництвом Ігоря евакуювала з поля бою понад сто бійців. Прикордонник досі пам’ятає кожного побратима, якому надавав допомогу. Каже, що найвища нагорода для нього – це слова вдячності від бійців за надану допомогу та врятоване життя.

Зараз він проходить службу на Львівщині, де навчає прикордонників та передає свій бойовий досвід у наданні медичної допомоги.

Указом Президента України за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові, Ігоря Кошовського нагороджено медаллю «За врятоване життя».

Пишаємось та щиро вітаємо побратима! Героям слава!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси