«Головна наша нагорода попереду. І це – Перемога!»

НАЗАД
12 липня 2023 17:48

Прикордонник Андрій з позивним «Динамо» з сумом розповідає про важкі бої та полеглих побратимів: «Не буває війни без втрат. Але з кожною загибеллю побратимів стає все важче це сприймати та усвідомлювати».

Підрозділ військовослужбовця «Динамо» разом із побратимами ЗСУ з тяжкими боями утримував позиції в населеному пункті Солодке на Донеччині. Коли орки розпочали штурм, хлопці повинні були втримати ділянку завдовжки 1 км. Окупанти великими силами штурмували позиції наших бійців після щільного обстрілу артилерії та авіації.
«Прикордонники разом з військовослужбовцями ЗСУ чинили шалений супротив, сили ворога переважали у декілька разів, – зазначає «Динамо». – Наші бійці стріляли без упину й боролися, як леви, орки падали один за одним. Більше сотні рашистів перемолотили тоді у «200-ті» та «300-ті». Врешті надійшов резерв і позиції було втримано. Але, на жаль, серед наших хлопців були загиблі також. Дуже сумую за ними, та у мене наразі є мета – помста. Впевнений, ми помстимося за кожного полеглого Героя та обов’язково переможемо».
За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння українському народові прикордоннику вручено медаль «Захиснику вітчизни», а Героїв, які полягли у битві, посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

«Головна наша нагорода попереду. І це – Перемога», – каже прикордонник.­– Ми помстимося за кожного, хто віддав своє життя заради нашої незалежності та свободи».

Слава Героям – захисникам України!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси