Голова Комітету з питань здоров'я нації передав прикордонникам апарат «штучної нирки» та системи освітлення для виявлення дронів

НАЗАД
22 жовтня 2022 10:14

Днями депутат Верховної Ради України Михайло Радуцький побував в одному з медичних закладів Держприкордонслужби.

Керівник прикордонного відомства Сергій Дейнеко ознайомив Голову комітету з питань здоров'я нації з потребами військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у медустановах Держприкордонслужби.

У ході візиту Михайло Радуцький передав прикордонникам автономний апарат «штучної нирки» Diapact CRRT.  Такий апарат використовують в операційних та у відділеннях інтенсивної терапії для пацієнтів після поранень, травм нирок та у випадку хімічної атаки.

Раніше медичний заклад відомства неодноразово звертався до інших закладів, щоб до них приїхала бригада із «штучною ниркою». Відтепер фахівці шпиталю зможуть самостійно надавати допомогу та рятувати життя пацієнтів. Крім того, Михайло Радуцький зауважив, буде забезпечено роботу команди інженерів, які встановлять апарат та навчать персонал з ним працювати.

Також Михайло Радуцький передав для Державної прикордонної служби системи освітлення Acme KRAKEN, завдяки яким ворожі цілі можна виявляти вночі.  

Голова служби Сергій Дейнеко подякував за надану допомогу та зазначив, що тільки разом ми зможемо перемогти російських нападників.

Зазначимо, що до придбання переданого обладнання долучились компанії-благодійники, серед яких  ТОВ «Артоніка», яка надала апарат «штучної нирки», Максим Радуцький, City Beach Club Kiev та керівник компанії «Alight» Володимир Андрусишин, які передали систему освітлення.

Дякуємо за допомогу! Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси