Голова Держприкордонслужби зустрівся з новопризначеним Головою Консультативної місії ЄС в Україні

НАЗАД
12 лютого 2016 08:31

Учора в Адміністрації Держприкордонслужби України відбулась зустріч Голови Державної прикордонної служби України Віктора Назаренка з Головою Консультативної місії ЄС в Україні Кястутісом Ланчінскасом. &

Учора в Адміністрації Держприкордонслужби України відбулась зустріч Голови Державної прикордонної служби України Віктора Назаренка з Головою Консультативної місії ЄС в Україні Кястутісом Ланчінскасом. Вона відбулася в рамках ознайомлення з діяльністю українських прикордонників та станом реформування Держприкордонслужби, а також налагодження подальших напрямів двостороннього співробітництва.

Під час зустрічі Віктор Назаренко привітав Кястутіса Ланчінскаса з призначенням на посаду Глави Місії та зазначив, що співпраця з Місією ЄС дуже важлива для прикордонників. Також очільник відомства проінформував керівника Консультативної місії про стан розвитку Держприкордонслужби та прогрес виконання стратегічних документів з розвитку відомства на період до 2020 року.

Крім того Голова Держприкордонслужби особливу увагу приділив питанням реформування системи підготовки персоналу, а саме формування нового іміджу прикордонника та боротьби з корупційними проявами на державному кордоні.

У ході зустрічі Державна прикордонна служба України отримала всебічну підтримку від Консультативної місії ЄС в Україні. Крім того сторони  домовилися про подальшу співпрацю за пріоритетними напрямками. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси