Голова Держприкордонслужби здійснив поїздку до оперативного угруповання на східному кордоні України

НАЗАД
23 червня 2014 15:10

Впродовж двох останніх днів Голова Держприкордонслужби Микола Литвин з робочою поїздкою відвідав на українсько-російському кордоні тактичне угруповання «Кордон», до якого входять прикор

Впродовж двох останніх днів Голова Держприкордонслужби Микола Литвин з робочою поїздкою відвідав на українсько-російському кордоні тактичне угруповання «Кордон», до якого входять прикордонники та військовослужбовці ЗС України.

Очільник прикордонного відомства на місці ознайомився з обстановкою в районі, уточнив поточні та стратегічні завдання для даного угруповання та перевірив систему взаємодії. Окрему увагу Микола Литвин звернув на потреби прикордонників та поставив чіткі завдання щодо дозабезпечення військових усім необхідним.  

Сьогодні підрозділи Збройних сил спільно з прикордонниками з боями повертають контроль на державному кордоні. Підрозділи продовжують виконувати завдання у вкрай складних умовах щоденних бойових зіткнень.

Під час перебування Миколи Литвина на східній ділянці кордону також були евакуйовані прикордонники Луганського загону, які отримали поранення в ході бойових сутичок з терористами впродовж останніх днів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси