Голова Держприкордонслужби України зустрівся з начальником Управління прикордонної поліції Словацької Республіки

НАЗАД
31 жовтня 2013 09:20

Відбулось засідання Головних прикордонних уповноважених України і Словацької Республіки Миколи Литвина та  Людовіта Біро. Зустріч пройшла в місті Братислава.

Вчора відбулось засідання Головних прикордонних уповноважених України і Словацької Республіки Миколи Литвина та  Людовіта Біро. Зустріч пройшла в місті Братислава.

Керівники прикордонних відомств проаналізували стан і розвиток обстановки на спільному кордоні та обмінялись інформацією щодо запобігання протиправній діяльності.

Під час обговорення Голова Державної прикордонної служби та начальник Управління прикордонної поліції та поліції у справах іноземців Президії поліційного корпусу Словацької Республіки констатували, що завдяки реалізації вжитих спільних заходів у 2013 році кількість нелегальних мігрантів, які намагались незаконно перетнути державний кордон, зменшилась. Зокрема зазначалось про зменшення кількості затриманих громадян таких країн як Сомалі, Бангладеш та Молдова.

З метою подальшого розвитку співпраці наприкінці зустрічі сторони підписали Угоду між Адміністрацією Державної прикордонної служби України та Міністерством внутрішніх справ Словацької Республіки про спільне патрулювання на українсько-словацькому державному кордоні. Головні прикордонні уповноважені наголосили, що запровадження спільного патрулювання сприятиме безпеці українсько-словацького державного кордону. Наступна зустріч Миколи Литвина зі своїм словацьким колегою відбудеться в 2014 році в  Україні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси