Голова Держприкордонслужби України взяв участь у Міжнародній конференції прикордонних відомств

НАЗАД
13 грудня 2013 14:11

На цьогорічній конференції, організованій Європейською агенцією з охорони зовнішніх кордонів Європейського Союзу (FRONTEX), розглядались питання та зосереджувалась увага на проблемах майбутньої охорони кор

25-26 листопада цього року у Варшаві відбулась 21-а Міжнародна конференція прикордонних відомств. У цьому заході з-поміж  керівників прикордонних відомств та представників, які займаються управлінням та охороною кордонів з понад 50 країн світу, участь взяв Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин. 

На цьогорічній конференції, організованій Європейською агенцією з охорони зовнішніх кордонів Європейського Союзу (FRONTEX), розглядались питання та зосереджувалась увага на проблемах майбутньої охорони кордонів відповідно до ключових аспектів суспільства, міграції і транскордонної злочинності. Зокрема під час конференції йшлося про розвиток у сфері здійснення прикордонного контролю та впливу на цей процес соціальних факторів, які є складовими розвитку прикордонних відомств. Також винесені на розгляд питання стосувалися застосування економічно-ефективних засобів та поліпшення співробітництва з метою протидії незаконній міграції та транскордонній злочинній діяльності.

Обговорення проводилось у форматі дискусії, де кожен з учасників   мав можливість  отримати відповіді на запитання та виступити перед присутніми.

Загалом проведення даного заходу дозволило обмінятися кращими практиками та досвідом з різних тем, які становлять спільний інтерес пов'язаний з охороною кордонів, сприяє розвитку міжнародного прикордонного співтовариства, так налагодження співробітництва.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси