Голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко відвідав поранених прикордонників та вручив їм державні нагороди

НАЗАД
07 листопада 2014 16:57

Сьогодні Голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко відвідав прикордонників,  які були поранені під час оборони східних рубежів держави та проходять лікування в Центральному госпіталі Дер

Сьогодні Голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко відвідав  прикордонників,  які були поранені під час оборони східних рубежів держави та проходять лікування в Центральному госпіталі Держприкордонслужби. Зустрівшись з прикордонниками,  Віктор Назаренко подякував  за їхню мужність та героїзм, побажав якнайшвидшого одужання, а також  вручив їм державні нагороди.

Двох прикордонників, які неодноразово брали участь у відбитті атак бойовиків на ділянках Луганського та Донецького прикордонних загонів було нагороджено  орденами "За мужність" ІІІ ступеня. Ще одного героя- прикордонника, який у серпні під час бою отримав поранення, але продовжив утримувати бойову позицію та до останньої хвилини прикривав своїх бойових товаришів, Голова Держприкордонслужби нагородив медаллю "Захиснику Вітчизни". 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси