Голова Держприкордонслужби відвідав поранених прикордонників, які проходять лікування

НАЗАД
19 червня 2014 12:15

Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин та Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко провідал

Учора Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин провідав прикордонників, які були поранені в ході проведення антитерористичної операції у східних областях та проходять лікування в Центральному клінічному госпіталі Держприкордонслужби.

Завітавши до хірургічного відділення, Микола Литвин поспілкувався з пораненими, поцікавився ходом лікування та потребами прикордонників, а також   подякував їм за службу. Підтримати  прикордонників з  Навчального центру підготовки молодших спеціалістів, що знаходиться у місті Черкаси, приїхали також Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко та голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко. Охоронці рубежу були поранені внаслідок обстрілу колони автомобілів із засідки. Обстріл вівся з автоматів та гранатометів. В ході протистояння тоді загинуло 5 прикордонників. Представники влади вручили прикордонникам матеріальну допомогу та побажали найшвидшого одужання.           

Наразі у Центральному клінічному госпіталі ДПСУ проходять лікування 26 співробітників Держприкордонслужби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси