Голова Держприкордонслужби привітав ветеранів-прикордонників Великої Вітчизняної війни

НАЗАД
08 травня 2014 13:43

Серед ветеранів-прикордонників, які пройшли через ці жахливі події війни та боролись за світле майбутнє, є багато тих, кому, на жаль, доводиться сьогодні відправляти своїх онуків для  захисту держ

У переддень святкування 9 травня – Дня перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років, ветерани та керівництво прикордонного відомства поклали квіти до пам’ятника «Захисникам кордонів Вітчизни усіх поколінь». Під час проведення заходів з вшанування Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин зустрівся з ветеранами-прикордонниками, учасниками тих трагічних днів і славетних днів, привітав ветеранів з наступаючим святом та побажав усім міцного здоров’я та довгих років життя.Героїчний подвиг прикордонників, солдатів і офіцерів у роки Великої Вітчизняної війни є історичною пам'яттю і національною гордістю українського народу. Усі прикордонні застави вели нерівний бій віч-на-віч з ворогом. Та ні одна з них не залишила без наказу своєї ділянки кордону.

Сьогодні, у цей святковий день, як ніколи, важливо згадати про спадкоємність поколінь. Адже українські прикордонники зараз фактично опинились віч-на віч з агресором так, як їхні діди у далекому 1941 році. Серед ветеранів-прикордонників, які пройшли через ці жахливі події війни та боролись за світле майбутнє, є багато тих, кому, на жаль, доводиться сьогодні відправляти своїх онуків для  захисту державних рубежів.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси