Голова Держприкордонслужби вручив державну нагороду родині загиблого військовослужбовця Іллі Старіша

НАЗАД
01 червня 2022 17:51

В одному з прикордонних підрозділів Одеської області Голова ДПСУ зустрівся з родиною загиблого військовослужбовця Іллі Старіша.

Сергій Дейнеко вручив батькові Героя державну нагороду сина.

Прикордонника було відзначено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

«Ілля до останнього подиху мужньо захищав Батьківщину. Попередивши побратимів про артилерійський обстріл, він зберіг життя багатьом прикордонникам. Пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях. Низький уклін та щирі співчуття батькам, рідним та близьким», – сказав очільник прикордонного відомства.

Молодший сержант Ілля Старіш загинув під час виконання завдань на адміністративній межі з ТОТ АР Крим. Він зафіксував початок артилерійського обстрілу, який розпочали окупанти. Завдяки його діям вдалося зберегти життя іншим захисникам кордону.

У цьому році Іллі мало б виповнитися 25 років. В серцях рідних та побратимів він навічно залишиться Героєм, який відважно загинув у бою проти російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси