Голова Держприкордонслужби відвідав підрозділи, які боронять південний напрямок

НАЗАД
28 червня 2024 11:01

Сергій Дейнеко здійснив робочу поїздку в органи та підрозділи Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Зокрема, керівник прикордонного відомства разом з начальником регіонального управління бригадним генералом Юрієм Петрівим побував на позиціях прикордонників на Херсонському та Запорізькому напрямках. Він відзначив мужність чоловіків та жінок, які тримають оборону та щодня протидіють російським загарбникам.

Також Сергій Дейнеко перевірив стан охорони державного кордону з Румунією та Молдовою.

У ході роботи Голова ДПСУ поспілкувався з військовослужбовцями, які виконують завдання як з оборони країни так і з охорони державного кордону. Значну увагу Сергій Дейнеко приділив питанням забезпеченості підрозділів всіма необхідними засобами, стану облаштування державного кордону та інженерного обладнання позицій.

Перебуваючи на кордоні з Молдовою, він відвідав і міжнародний пункт пропуску «Рені», в якому нещодавно відбулася реконструкція і пропуск подорожуючих здійснюється спільно контрольними службами України та Молдови.

Сергій Дейнеко подякував за службу усім захисникам та захисницям, які зараз виборюють нашу свободу та незалежність і захищають державний кордон.

«Завдяки вашій роботі ми щоденно наближаємо перемогу України. З початком повномасштабного вторгнення прикордонники на рівні з іншими підрозділами Сил оборони України гідно дають відсіч російсько-окупаційним військам. Після перемоги ми обов’язково відбудуємо нашу країну», - зазначив очільник прикордонного відомства.

Перебуваючи в прикордонних підрозділах, Сергій Дейнеко відзначив військовослужбовців державними та відомчими нагородами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси