Голова Держприкордонслужби відвідав передові позиції прикордонників на Сході України

НАЗАД
10 червня 2024 16:23

Сергій Дейнеко відвідав позиції, які прикордонники у складі Сил оборони України утримують на Харківщині, Луганщині та Донеччині.

У ході роботи разом з начальником Східного регіонального управління та командирами підрозділів обговорили ситуацію на ділянках, де тримають оборону прикордонники, розглянули першочергові заходи щодо підвищення ефективності з протидії ворогу. Голова Держприкордонслужби України наголосив на важливості взаємодії з усіма складовими Сил оборони України.

Окрема увага приділялася нарощенню можливостей підрозділів безпілотної авіації та ефективному застосуванню БпЛА з метою розвідки й ураження техніки та живої сили російсько-окупаційних військ.

Також обговорювались й питання всебічного забезпечення, визначено шляхи покращення матеріально-технічної складової бойової роботи прикордонних підрозділів.

Під час поїздки генерал-лейтенант Дейнеко вручив державні нагороди та відомчі відзнаки бійцям, які сьогодні воюють на Харківському, Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Краматорському та Покровському напрямку. 

Голова Держприкордонслужби подякував воїнам-прикордонникам за професійні дії під час відсічі та стримування російської збройної агресії, побажав найшвидшої Перемоги.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси