Голова Держприкордонслужби розповів про ситуацію на передовій у прямому ефірі Телемарафону «Єдині новини»

НАЗАД
31 грудня 2023 17:56

Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко побував на передових позиціях прикордонників, які боронять Україну в найгарячіших точках російсько-української війни.

Про ситуацію на позиціях захисників він запитав у Голови Держприкордонслужби генерал-майора Сергія Дейнека.

Як зауважив очільник прикордонного відомства ситуація є дійсно складною, водночас вона не є критичною.

«Ми фактично завершуємо другий рік від моменту повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. За цей час наші воїни набули такого досвіду, якого не має жодна армія світу і можна сказати без сумнівів, що як би не було важко, а наступний рік він не буде легким, він буде важким, але ми і наступний рік переживемо, ми зробимо максимально все від нас залежне для того, щоб максимально наблизити нашу перемогу. Хочеться вірити в те, що прийдешній рік стане роком нашої остаточної перемоги і прикордонники, які сьогодні разом з усіма складовими сил оборони перебувають на найбільш активних і напружених напрямках щоденнно наближають нашу перемогу, знищують ворога і ніколи не припинять цього робити».

«…Ми не можемо програти, ця війна для нас – вирішальна, ця війна і перемога в ній надасть можливість мати майбутнє нашій країні, нашим дітям і онукам, тому немає жодного сумніву, що ми робимо все правильно, наша сила – в єдності, коли країна єдина у нас немає жодного шансу програти цю війну. Слава Україні!»

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси