Голова Держприкордонслужби провів зустріч з делегацією Естонії

НАЗАД
07 березня 2024 16:18

Іноземну делегацію очолила Аннелі Кольк – Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні.

До складу делегації також увійшли полковник поліції Егерт Белішев, генеральний директор Департаменту поліції та прикордонної охорони Естонської Республіки, його заступники та інші представники МВС Естонської Республіки.

Голова Держприкордонслужби ознайомив іноземних колег зі структурою, основними завданнями, діяльністю прикордонного відомства України та з ситуацію на державному кордоні, враховуючи збройне вторгнення рф.

Сторони обговорили нові можливості та перспективні напрямки спільної роботи. А також констатували, що співробітництво між Державною прикордонною службою України і Департаментом поліції та прикордонної охорони Естонської Республіки протягом багатьох років успішно розвивається і продовжує зміцнюватися. Партнери з Естонії підтвердили готовність до поглиблення двостороннього співробітництва в умовах російської агресії та підписали План спільних заходів між Департаментом поліції та прикордонної охорони Естонської Республіки і Державною прикордонною службою України на 2024 – 2025 роки.

«Хочу запевнити Вас, що Україна залишається надійним партнером та форпостом безпеки на кордоні з ЄС. Вкрай важливою є ваша підтримка, яка з кожним днем наближає нас разом до перемоги над агресором. Безперечно, що у нас багато спільного! Всі держави, у яких на кордоні поряд росія, мають об'єднувати зусилля для зміцнення своєї оборони, як з питань укріплення кордону так і обміну оперативною інформацією та технологіями. Ми маємо і надалі зберігати всю нашу об’єднану силу і стійкість задля головної мети – перемоги, звільнення усіх українських земель та досягнення стабільності і безпеки у всій Європі. Дякуємо за Вашу підтримку України та Державної прикордонної служби зокрема!», - підсумував очільник прикордонного відомства України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси