Голова Держприкордонслужби провів круглий стіл із Президією профспілки відомства

НАЗАД
16 травня 2019 08:09

Учора в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулось спільне засідання за круглим столом між керівництвом прикордонного відомства і профспілковою організацією служби.

На захід були запрошені профспілкові керівники Міністерства закордонних справ України, Міністерства внутрішніх справ України та пенсійного управління м. Києва.

Керівник Держприкордонслужби Петро Цигикал, Голова профспілки працівників державних установ м. Києва Почтовий Віталій, голова Об’єднаної профспілкової організації відомства Антоніна Птиця, члени Президії Об’єднаної профспілкової організації, представники від первинних профспілкових організацій органів охорони державного кордону Об’єднаної профспілки під час засідання порушили нагальні питання. Зокрема учасники обговорили стан виконання норм чинного трудового законодавства, Галузевої угоди та колективних договорів в Держприкодонслужбі та ведення соціального діалогу, серед основних питань це питання проведення організаційно-штатних змін, кадрові питання, заробітна плата, лікування та оздоровчі заходи у 2019 році.

Варто відмітити, що на сьогоднішній день, у рамках правового поля, існує системний та дієвий діалог між профспілковою організацією Держприкордонслужби та керівництва відомства. Існуючий Колективний договір та Галузева угода виконуються в повному обсязі всіма учасниками – підписантами цих документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси