Герой-прикордонник повернувся до рідних «на щиті»

НАЗАД
27 листопада 2023 09:00

На Закарпатті в останню путь провели полеглого на війні прикордонника Василя Кальваровського. Воїн загинув 18 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Новоєгорівка Сватівського району Луганської області.

Василь Васильович Кальваровський народився 3 квітня 1990 року в селі Косів, що на Тернопільщині. Після закінчення загальноосвітньої школи проходив військову службу за контрактом у підрозділах Чопського прикордонного загону. Брав участь в антитерористичній операції. Із завершенням дії контракту демобілізувався.

Повернутися до зброї юнака змусило повномасштабне вторгнення росіян. У складі бойового підрозділу він вирушив на схід України.

18 листопада, захищаючи рідну землю від ворожої навали, штаб-сержант Василь Кальваровський загинув у бою як герой. На жаль, травми, які він отримав були не сумісними з життям.

Поховали Героя у селі Стужиця Ужгородського району. Без сина, батька, чоловіка та опори залишилися його матір Галина Кальваровська, дружина Світлана та два сини.

Щирі співчуття рідним та близьким полеглого воїна.

Вічна слава та світла пам’ять Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси