Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях

НАЗАД
02 серпня 2020 10:27

Військовослужбовці Держприкордонслужби схиляють голови перед пам’яттю загиблих побратимів.

Шість років тому у запеклому бою на Сході України за пункт пропуску «Довжанський героїчно загинув Михайло КАБАК.

Сьогодні до меморіального комплексу «Зала пам’яті», що у Києві, прибули військовослужбовці Держприкордонслужби, де хвилиною мовчання вшанували память героя.

Нагадаємо, 2 серпня 2014 року наш побратим та вірний воїн КАБАК Михайло Григорович виконував бойове завдання, під час якого підірвався на ворожій розтяжці. У той роковий день його серце перестало битися назавжди.

Молодому Михайлу було всього 27 років, вдома його чекали батьки та дружина. Похований старший сержант Михайло КАБАК у рідному селі Крутоярівка, що на Одещині.

Для увічнення пам’яті героя-прикордонника в школі, у якій навчався Михайло, відкрито меморіальну дошку. У 2016 році його славетне ім’я викарбували на стелі загиблим прикордонникам, що знаходиться на території управління Білгород-Дністровського загону.

Указом Президента України від 14 серпня 2014 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності  України, старшого сержанта Михайла КАБАКА посмертно нагороджено орденом «За мужність».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси