Гелікоптером Держприкордонслужби до Києва доставлено трьох поранених під Маріуполем прикордонників

НАЗАД
04 лютого 2015 10:39

Учора гелікоптером Держприкордонслужби до аеропорту «Київ» було доставлено трьох прикордонників, поранених в зоні проведення АТО під Маріуполем. Один з поранених пе

Учора гелікоптером Держприкордонслужби до аеропорту «Київ» було доставлено трьох прикордонників, поранених в зоні проведення АТО під Маріуполем. Один з поранених перебував в стабільно тяжкому стані.

Транспортування поранених та тяжкопораненого стало можливим внаслідок встановлення на гелікоптері реанімаційного транспортного комплексу. Цей прилад є багатофункціональним і дозволяє, у разі необхідності, проводити реанімаційні заходи під час транспортування. Так, в його склад входить апарат штучної вентиляції легенів, апарат ЕКГ з можливістю зняття показників у 12 відведеннях, дефібрилятор та жорсткий медичний щит для перенесення пораненого.

Чотири таких комплекси було передано прикордонному відомству  Федеральною поліцією ФРН. Передача сучасного медичного обладнання для облаштування реанімобілів відбулася в рамках міжнародного співробітництва і була надана прикордонникам як благодійна допомога.

Ще три подаровані комплекси було встановлено на каретах швидкої допомоги прикордонників.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси