Фотовиставка «Неймовірна» вийшла друком в журналі «Business Woman»

НАЗАД
27 вересня 2023 17:35

Фотопроєкт, що розповідає про прикордонниць ОКПП «Київ» вийшов днями друком в спецвипуску журналу «Business Woman». 12 сторінок журналу присвячені прикордонницям-захисницям України.

«Звичайно, ми підтримали фотопроєкт та реалізували його у своєму журналі. Він про неймовірних жінок, які можуть все. Які вміють готувати, які вміють захищати, які вміють розраджувати та допомагати. І в цей непростий час, в країні, де йде війна, бути тилом та бути на передовій. Бути захисницями і бути тими жінками, які є взірцями і прикладом для всіх інших жінок країн світу та різних професій», - зазначила президентка Business Woman Club Анна Крисюк.

Нагадаємо, фотопроєкт «Неймовірна» – це історії жінок сьогодні, тих які створюють нову історію України. На фотоілюстраціях 10 різних прикордонниць з різними долями. Це жінки, які на момент повномасштабного вторгнення проходили службу на Київщині в столичних аеропортах і здійснювали прикордонний контроль, ті, хто проходив службу в Маріуполі і вмомент повномасштабного вторгнення застали у цьому місті. Це жінки, які проходили службу в зоні АТО чи ООС ще з 2014 року. Жінки, які мали можливість звільнитись, але лишились вірними присязі, своєму народові і зараз продовжують виконувати завдання з охорони й оборони нашої країни.

«ОКПП «Київ» – один з органів охорони кордону, де гендерну рівність можна чітко простежити. До початку повномасштабного вторгнення в ОКПП «Київ» проходили службу 48 % жінок-прикордонниць. Зараз вони продовжують нести службу на рівні з чоловіками», - резюмував начальник Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» полковник  Олег Трофіменко.

Крім того, сьогодні у просторі «Вільна» в Житомирі за адресою вул. Київська 19/2 відкривається виставка «Неймовірна». Загалом виставка буде представлена у 29 просторах «Вільна» по всій Україні. Наразі фотопроєкт вже реалізований у більше 10 просторах.

Фотопроєкт «Неймовірна» реалізований за ініціативи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

Світлини героїнь зробила фотографиня з Борисполя Оксана Шевченко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси