«Фокуси» не проходять – прикордонники знайшли викрадений «Форд»

НАЗАД
24 листопада 2017 11:40

Автомобіль польської реєстрації, який перебував у міжнародному розшуку виявили сьогодні прикордонники Житомирського загону. Керував автівкою громадянин України, який прибув у пункт пропуску «Виступовичі», що на українсько-білоруському кордоні, для проходж

Автомобіль польської реєстрації, який перебував у міжнародному розшуку виявили сьогодні прикордонники Житомирського загону.

Керував автівкою громадянин України, який прибув у пункт пропуску «Виступовичі», що на українсько-білоруському кордоні, для проходження контрольних процедур. Однак перетнути державний кордон йому не вдалося. Як з’ясували охоронці кордону, легковик внесений до бази даних міжнародної організації кримінальної поліції «Інтерпол» та знаходиться в розшуку на території Польщі з 2017 року.

Після відповідних уточнень з представниками Укрбюро Інтерполу в м Київ та отримання підтвердження про розшук «Форда», легковик встановленим порядком передали представникам Національної поліції в Житомирській області.

Окрім того, вчора прикордонники Чопського загону виявили підроблений номер кузова рейсового автобуса «Неоплан». Транспортний засіб прибув для перетинання державного кордону до пункту пропуску «Ужгород», однак лінія контролю стала його кінцевою зупинкою. Охоронці кордону виявили підроблений номер кузова та сповістили про це Національну поліцію. Дана ситуація містить ознаки правопорушення, передбаченого ст.290 ККУ (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу). Автобус вилучили представники ГУНП в Закарпатській області для подальшого проведення перевірочних заходів.

Ще один випадок виявлення невідповідності номеру кузова транспортного засобу стався у пункті пропуску «Катеринівка». Прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками митного поста виявили відповідне порушення на вантажному автомобілі «ДАФ» турецької реєстрації. Прикордонники склали протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах). Вантажівку та матеріали адміністративної справи передали співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси