Флагман морської охорони «Григорій Куроп’ятников» відзначає 38-у річницю з дня підняття прапору

НАЗАД
04 листопада 2022 17:00

У стриманій, проте дружній атмосфері, сьогодні екіпаж корабля приймає вітання від керівництва регіонального управління, Одеського загону Морської охорони, та інших побратимів по службі.

Також щирі вітання на адресу славетного іменинника надійшли від колишніх командирів корабля, що очолювали його в різні періоди служби, волонтерів, ветеранів й від доньки та онуків самого Григорія Куроп’ятникова.

Вітаючи моряків, командир Одеського загону морської охорони зокрема зазначив: «Від імені керівництва регіонального управління та усього колективу загону щиро вітаю вас з 38-ю річницею підняття Прапору Морської охорони! Це поважний вік для корабля, але дякуючи саме вам та усім тим, хто ніс службу на ньому в минулому, «Григорій Куроп’ятников» в кампанії, в строю і виконує завдання з оборони нашої України та охорони її морських рубежів. Дякую кожному з вас за самовіддану службу в умовах агресії ворога. Наш спільний шлях – це шлях до Перемоги. І  ми обов’язково переможемо, адже ми відстоюємо свою незалежність та свободу, за нами правда і Божа допомога. Російська армія не має і не матиме жодних перспектив у цій війні, українські воїни дають окупантам гідну відсіч на всіх ділянках фронту, нищать і женуть його з нашої землі. Слава Україні!»

За вагомий внесок у справу захисту державного кордону та державного суверенітету, зразкове виконання військового та службового обов’язків ініціативу, старанність та високий професіоналізм екіпаж нагороджено грамотами та подяками.  

Серед них й навідник зенітно-артилерійської команди матрос Артем з позивним «Панда», який нещодавно, як і шестеро його побратимів, вирішив перейти зі строкової служби на контрактну. Родом Артем з Запорізької області, але мріяв стати моряком. Тому дуже радіє, що минулого року волею долі став саме морським прикордонником і пишається тим, що йому довірили службу на флагмані Морської охорони. З відповідальністю ставиться до виконання своїх обов’язків, натхнений морем і вже остаточно визначився з тим, що хоче присвятити себе почесній справі захисту морських рубежів рідної країни.

Щиро вітаємо екіпаж, дякуємо за мужність та самовідданість! Бажаємо традиційних сім футів під кілем, міцного здоров’я, оптимізму, стійкості й непохитної віри у нашу Перемогу!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси