(ВІДЕО) «Феї і Лицарі». Під такою назвою відбулась мистецька експозиція у Києві

НАЗАД
12 жовтня 2020 14:38

Сьогодні у приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулася презентація мистецької експозиції «Феї і Лицарі» з нагоди Дня захисника України та Міжнародного Дня людей з інвалідністю.

На банерах розміщено світлини, на яких юні пані (з інвалідністю) зображені в образі казкових фей разом з воїнами-ветеранами АТО/ООС з елементами середньовічних лицарських обладунків.

Проєкт реалізується за ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Прагнення» та підтримки Державної прикордонної служби України, Міністерства у справах ветеранів, Командування Сухопутних військ ЗС України, Цивільно-військового співробітництва – CIMIC, Eleos-Ukraine, Київської обласної державної адміністрації.

Мета проєкту – формування в суспільстві гуманістичного ставлення до дітей з інвалідністю та підвищення позитивного іміджу українських воїнів – захисників України.

Начальник управління соціально-гуманітарного забезпечення Департаменту персоналу Адміністрації Держприкордонслужби полковник Олег Примаченко подякував організаторам за запрошення прикордонників до участі в таких важливих для нашого суспільства заходах та привітав усіх учасників з прийдешнім Днем захисника України.

«Прикордонники завжди готові надати допомогу, особливо якщо її потребують діти», - зазначив Олег Примаченко.

Наприкінці заходу маленькі учасниці на згадку про своїх лицарів отримали подарунки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси