Фахівці з підготовки персоналу Держприкордонслужби продемонстрували свої теоретичні знання та практичні навички

НАЗАД
01 червня 2018 13:23

Контрольно-перевірочне заняття передбачало перевірку знань законодавчих, нормативно-правових та регламентуючих документів з підготовки персоналу, з яким учасники успішно впоралися.

В рамках навчально-методичного збору, який було організовано на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького за участі директора Департаменту особового складу Адміністрації Державної прикордонної служби України генерал-майора Миколи Маланчія, фахівці з підготовки персоналу регіональних управлінь, органів охорони державного кордону та частин центрального підпорядкування Державної прикордонної служби України продемонстрували свої теоретичні знання та практичні навички відповідно до сфери їх діяльності.

Під час зборів для керівного складу структурних підрозділів підготовки персоналу прикордонного відомства було проведено комплексне тестування. Контрольно-перевірочне заняття передбачало перевірку знань законодавчих, нормативно-правових та регламентуючих документів з підготовки персоналу, з яким учасники  успішно впоралися.

Також фахівці з питань підготовки персоналу Державної прикордонної служби України у тирі Національної академії продемонстрували своє володіння зброєю, бездоганно виконавши вправи зі стрілецької зброї. В спортивному залі академії фахівці мали можливість продемонструвати гарну фізичну форму при виконанні різних вправ.

В рамках навчально-методичного збору, на польовому навчальному центрі академії із керівниками було відпрацьовано блок комплексних занять з порядку організації та методики проведення тактико-вогневої підготовки, а саме: порядок організації та виконання службово-прикладних вправ; загальні принципи надання домедичної допомоги в умовах введення бойових дій; тактика дій інспекторів-кінологів зі службовими собаками; бойові порядки та тактика дій малих груп; порядок виявлення та знешкодження підозрілих вибухових пристроїв. На військовому стрільбищі «Ракове» із учасниками зборів було проведено бойові стрільби.

Якісне проведення практичних занять і тренувань науково-педагогічним складом Національної академії дало можливість підвищити професійну майстерності учасників зібрання.

У другій частині, учасники зборів коротко підбили підсумки професійної підготовки персоналу Державної прикордонної служби України за перше півріччя 2018 року та детально розглянули основні завдання на друге півріччя поточного рок. Начальники відділів (секторів) професійної підготовки регіональних управлінь виступили зі своїми звітами про стан підготовки персоналу, існуючі проблеми  та пропозиції щодо їх вирішення.

Питання та проблеми, які порушувались на зібранні, були надзвичайно актуальними. Учасники форуму обговорювали проблемні питання щодо підготовки персоналу та шляхи їх вирішення. Надзвичайно велика увага приділялася практичним аспектам підготовки курсантів в Національній академії і Головному центрі підготовки особового складу та шляхам удосконалення системи підготовки, фахівці висловлювали багато думок та пропозицій.

Під час інструктивного заняття представникам структурних підрозділів з підготовки персоналу було доведено вимоги керівних документів щодо підготовки вузькопрофільних фахівців бойової спрямованості, їх обліку та контролю використання на посадах за фахом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси