Енерджайзер Кейсі завжди на позитиві

НАЗАД
08 серпня 2023 12:03

Півторарічна Кейсі уособлює в собі усі найхарактерніші риси бельгійської вівчарки.

Шалена енергія, майже цілодобова активність, неймовірна витривалість та подекуди надмірна грайливість – усе про чотирилапу красуню, яка вже майже два місяці охороняє західні рубежі нашої держави. Лише нещодавно вона закінчила курс підготовки і наразі використовується у міжнародних залізничних пунктах пропуску на Закарпатті.

Кейсі спеціалізується на пошуку тютюну. Для неї вантажні і пасажирські потяги – не виклик, а швидше розвага. Оббігаючи та перевіряючи довжелезні вагони, вона легко знаходить найменші партії контрабандного тютюну. У нагороду за це неодмінно отримує улюблений м’ячик та ласощі.

Господар вівчарки, прикордонник Дмитро, розповідає: «Кейсі – стовідсотковий холерик. Найбільше вона полюбляє бігати, стрибати і гратися. Такі її вподобання разом з невгамовною енергією ми використовуємо задля пошукової роботи. Для собаки це гра і пошук іграшки, а для нас – безпека державного кордону. Можу із впевненістю сказати, що у нас із Кейсі повне взаєморозуміння. Словом, ми спрацювалися і обидва отримуємо від роботи задоволення».

Тож побажаймо вдалого старту Кейсі та удачі у службі Дмитрові! Не сумніваємося, що ще не раз почуємо про їх успіхи та здобутки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси