Електронний документообіг – важлива складова сучасної управлінської діяльності

НАЗАД
07 липня 2021 11:38

У рамках впровадження відомчої системи електронного документообігу на базі Окремої комендатури охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України триває п’ятиденний навчально-методичний збір з локальними адміністраторами СЕД ДПСУ.

До навчань, організованих управлінням контролю та документального забезпечення спільно з управлінням зв’язку та інформаційних систем Адміністрації Держприкордонслужби, залучено представників Житомирського, Чернігівського, 10 мобільного прикордонних загонів, Національної академії, Окремої комендатури охорони і забезпечення, Головного військово-медичного клінічного центру і Головного центру будівництва та реконструкцій Державної прикордонної служби України.

Відкриваючи збори, начальник управління контролю та документального забезпечення полковник Олег МОРОХОВ зазначив, що їх метою є набуття теоретичних знань і практичних навичок персоналом, який забезпечуватиме функціонування СЕД ДПСУ в органах центрального підпорядкування.

Усі учасники отримали необхідні методичні матеріали та мають змогу спробувати себе у ролі «Адміністратора», «Реєстратора» чи «Користувача» Системи. Згодом вони стануть не лише фахівцями своєї справи, але й зможуть надавати допомогу та навчати інших користувачів, що будуть опановувати цю науку у найближчій перспективі.

Після завершення навчання їх чекає відповідальна та кропітка робота щодо впровадження системи електронного документообігу на місцях.

Також організатори подякували керівництву Окремої комендатури охорони і забезпечення й Головного центру зв’язку, автоматизації та захисту інформації Державної прикордонної служби України за надану допомогу в організації та проведенні зборів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси