Експерти проекту Twinning ознайомилися з роботою прикордонників в «Борисполі» та використанням IT-систем

НАЗАД
24 червня 2017 11:44

В міжнародному аеропорту «Бориспіль» в рамках проекту Twinning українські прикордонники зустрілись з представниками Литви. Захід був покликаний продемонструвати роботу співробітників Держприкордонслужби в першу чергу в пунктах пропуску для повітряного спо

В міжнародному аеропорту «Бориспіль» в рамках проекту Twinning українські прикордонники зустрілись з представниками Литви. Захід був покликаний продемонструвати роботу співробітників Держприкордонслужби в першу чергу в пунктах пропуску для повітряного сполучення, а також доведення інформації про організацію служби в залізничних та морських пунктах пропуску. Крім того, у ході візиту іноземних експертів проводився аналіз та оцінювання української системи, що використовується для отримання попередньої інформації про пасажирів та її порівняння з інформаціними системами ЄС.

Під час роботи представники Twinning-проекту мали змогу ознайомитись з головними завданнями, які покладаються на персонал Держприкордонслужби у ході здійснення ними функцій контролю та режимних заходів. Що ж до самої системи, то представники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» роз'яснили про способи надходження інформації про осіб, наочно продемонстрували зв'язок з іншими IT-системи та показали порядок експлуатації такої системи. Також експерти з Литви відвідали підрозділи, котрі відповідають за функціонування та технічну підтримку IT-системи.

На основі побаченого закордонні представники нададуть рекомендації щодо можливого покращення української інформаційної системи. В цілому вони стосуватимуться як основних, так і додаткових функцій, а також подальшої інтеграції з національними та європейськими інформаційними системами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси