Експерти-кінологи Королівства Іспанія відвідали прикордонні підрозділи на Львівщині

НАЗАД
19 жовтня 2022 14:58

Днями відбувся візит експертів-кінологів Королівства Іспанія до прикордонних підрозділів західного кордону.

Іноземну делегацію ознайомили з діяльністю та інфраструктурою прикордонних підрозділів, а також продемонстрували навчально-матеріальну базу та методику підготовки кінологів зі службовими собаками.

Експерти-кінологи мали змогу ознайомитися з практичним проведенням тренувань службових собак Держприкордонслужби, порядком використання кінологів та службових собак під час несення служби в пунктах пропуску та поза пунктами пропуску.

В свою чергу кінологи Королівства Іспанія поділилися з українськими колегами своїми знаннями та досвідом у сфері підготовки та ефективного використання кінологів зі службовими собаками.

Окремо розглянули питання потреб щодо оновлення та реконструкції навчальної і матеріально-технічної бази кінологічних підрозділів.

Варто відмітити, європейські колеги прибули в Україну для подальшого налагодження співпраці та обміну досвідом з прикордонниками-кінологами, що значно підвищує якість підготовки персоналу та розвиток кінологічної компоненти Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси