Експерти Держприкордонслужби відвідали Центр підготовки Прикордонної варти Республіки Польща

НАЗАД
14 вересня 2015 17:11

Нещодавно співробітники Головного експертно-криміналістичного центру та Національної академії Держприкордонслужби України взяли участь у VІІІ Міжнародному симпозіумі експертів-криміналістів щодо обміну дос

Нещодавно співробітники Головного експертно-криміналістичного центру та Національної академії Держприкордонслужби України взяли участь у VІІІ Міжнародному симпозіумі експертів-криміналістів щодо обміну досвідом у сфері захисту паспортних документів та цінних паперів, способів та методів фальсифікацій паспортів та інших документів, виявлених у 2015 році на кордоні Європейського Союзу та України, що проходив на базі Центру підготовки Прикордонної варти Республіки Польща (м. Кеншин).

На симпозіумі також були присутні експерти-криміналісти з Латвії, Литви, Естонії, Молдови, Білорусі, Криміналістичного Центру Прикордонної варти Республіки Польща, представники Внутрішніх справ Польщі, експерти-криміналісти з м. Варшава, а також представники підприємств по виготовленню цінних паперів та грошових банкнот Республіки Польща.

Під час заходу учасники обговорили питання щодо протидії новим тенденціям фальсифікації документів та виявлення нових способів і методів, які використовуються  зловмисниками в процесі виготовлення підроблених документів.

Крім того особливу увагу було приділено необхідності впровадження інноваційних технологій, розробок та застосування нових методик у дослідженні та виявленні фальсифікованих паспортних і інших документів.

Зокрема, організатори заходу наголосили, що така взаємодія є дуже важливою та потребує продовження тісної співпраці між експертами-криміналістами прикордонних відомств.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси