Експерти Держприкордонслужби прийняли участь у міжнародному науково-практичному семінарі

НАЗАД
27 лютого 2016 12:02

У період з 25 по 26 лютого 2016 року відбувся  міжнародний науково-практичний семінар-навчання «Актуальні питання 
                        

У період з 25 по 26 лютого 2016 року відбувся  міжнародний науково-практичний семінар-навчання «Актуальні питання технічної експертизи документів» за участі  представників Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України. Захід  проводився у рамках IV Лисиченківських читань у Київському науково-дослідному інституті судових експертиз Міністерства юстиції України.
У ході семінару представники Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби провели  тренінг для учасників заходу з питань виявлення ознак підробки в паспортних документах громадян. Крім того експерти-прикордонники презентували аналіз інноваційних систем захисту документів різноманітних країн світу та перспективи використання 3D фотографії у криміналістичних дослідженнях.
Також за участю представників Республіки Польщі, Німеччини, Республіки Білорусь, державних установ Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України та інших суб’єктів судово-експертної діяльності були обговорені актуальні питання в галузі технічної експертизи документів та шляхи удосконалення судово-експертної діяльності. Крім того учасники семінару мали можливість ознайомитися з найсучаснішими технічними засобами для проведення експертиз.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси