Експерти Держприкордонслужби відвідали спільний стратегічно-аналітичний центр з незаконної міграції в Німеччині

НАЗАД
28 жовтня 2016 10:52

26 жовтня делегація експертів Адміністрації Держприкордонслужби в рамках двостороннього співробітництва та з метою реалізації положень Концепції інтегрованого управління кордонами здійснила ознайомчий візит до Спільного стратегічно-аналітичного центру з н

26 жовтня делегація експертів Адміністрації Держприкордонслужби в рамках двостороннього співробітництва та з метою реалізації положень Концепції інтегрованого управління кордонами здійснила ознайомчий візит до Спільного стратегічно-аналітичного центру з незаконної міграції Федеративної Республіки Німеччина – GASIM.

У ході візиту делегація ознайомилась з облаштуванням, нормативним врегулюванням діяльності та порядком функціонування аналітичного центру GASIM. Зокрема німецькими колегами презентовано порядок діяльності підрозділу оперативної оцінки обстановки, практично продемонстровано роботу експертів правоохоронних відомств, які беруть участь у функціонуванні аналітичного центру на прикладі проведення спільного аналізу нелегальної міграції громадян однієї з країн походження загрози.

Відмічається оперативність та глибина проведеного аналізу завдяки усесторонній та багатоаспектній оцінці ситуації експертами кількох відомств. Слід зазначити, що висновки німецьких колег щодо оцінки міграційної ситуації співпадають з оцінкою експертів Держприкордонслужби.

У свою чергу експерти Федеральної поліції оцінили діяльність Державної прикордонної служби України та її кроки щодо подальшого розвитку.

У результаті візиту обидві сторони наголосили на ефективності співпраці між Держприкордонслужбою та Федеральною поліцією, а також висловили свої переконання на подальшу плідну співпрацю. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси