Експерт Держприкордонслужби взяв участь у проведенні спільного американо-українського тренінгу для правоохоронних органів Республіки Польща

НАЗАД
11 квiтня 2017 11:37

Нещодавно представником Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України взято участь у проведені спільного американо-українського навчального тренінгу для співробітників правоохоронних органів Республіки Польща, який бул

Нещодавно представником Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України взято участь у проведені спільного американо-українського навчального тренінгу для співробітників правоохоронних органів Республіки Польща, який було організовано регіональним відділом безпеки Посольства США в Україні.

Заняття проводилися в аеропортах міжнародного сполучення, а саме – ім. Ф. Шопена (м. Варшава); Модлін (м. Нови Двур Мазовецьки); Баліце ім. І. Павла (м. Краків); у консульських установах США в м. Варшаві та м. Краків.

Тренінг проводився для представників Прикордонної варти Республіки Польща, експертів Національної поліції з м. Любліна та м. Краківа, а також співробітників консульських установ Посольства США в Республіці Польща.

Під час занять, офіцером-експертом Держприкордонслужби презентовано  інформацію щодо ідентифікації паспортних та інших документів, які видаються компетентними органами Україні та ознайомлено слухачів з останніми тенденціями вчинення шахрайства з паспортними та іншими документами, які було виявлено Держприкордонслужбою.

Варто зазначити, що Держприкордонслужба вперше взяла участь у подібному заході. Такі навчальні тренінги плануються проводитися і в подальшому, зважаючи на актуальність протидії існуючим та потенційним загрозам прикордонної безпеки у контексті лібералізації візового режиму для України Європейським Союзом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси