“Джокер” – кримінальна “гра” споживача

НАЗАД
27 грудня 2022 13:21

Сьогодні вночі у пункті пропуску “Краківець” прикордонники зупинили для перевірки мікроавтобус “Фольксваген”. Автівкою із сусідньої країни прямував 32-річний українець.

Під час проходження контролю на нашого співвітчизника зреагував службовий собака натренований на пошук наркотичних речовин.

Чоловіка запросили для додаткової бесіди та перевірки. В результаті, оглядова група виявила два поліетиленові пакунки з речовиною сіро-зеленого кольору, які знаходились серед особистих речей у сумці.

У ході бесіди громадянин зізнався, що виявленні речовини – марихуана, яку він потайки намагався перемістити для особистого вживання. Загальна вага згортків склала трішки більше 23 грамів.

Про даний факт прикордонники поінформували відповідні правоохоронні органи. Відповідальність за такого роду правопорушення передбачена ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Чоловіка передали співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси