«Дякуємо за можливість спокійно закінчити школу!» - випускники передали подарунки захисникам

НАЗАД
30 травня 2024 15:49

Випускники однієї зі шкіл Чопа з нагоди завершення навчання вирішили закупити та передати прикордонникам Чопського загону два прилади нічного бачення.

Також вчорашні одинадцятикласники подарували військовослужбовцям Державний Прапор України зі своїми підписами та побажаннями. «Дякуємо за спокій, відданість, можливість навчатися та спокійно закінчити школу!», - написали діти прикордонникам.

Класна керівниця випускників Олена Йосипівна Точок зазначила: «Наші учні завжди беруть активну участь у заходах, спрямованих на допомогу Силам оборони. Цього разу вони вирішили зробити подарунок для воїнів-прикордонників, завдяки яким мають змогу святкувати сьогодні свій останній дзвоник. Щиро дякуємо вам за стійкість і незламність. Сподіваємося, що ці прилади допоможуть вам у боротьбі проти ворога і наближенні нашої Перемоги!»

Дякуємо вам, наші любі випускники! Бажаємо вам доброго та мирного життєвого шляху. Нехай доросле життя буде сповнене для вас нових можливостей і перспектив, блискучих ідей та успіхів!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси