Двом угорцям і турку не вдалось оминути прикордонний тепловізор та місцевих жителів

НАЗАД
20 сiчня 2014 15:37

Двох громадян Угорщини затримали учора на Закарпатті прикордонники Чопського загону за кілька десятків метрів від кордону.

 

Двох громадян Угорщини затримали учора на Закарпатті прикордонники Чопського загону за кілька десятків метрів від кордону.

Виявили порушників  за допомогою технічних засобів охорони кордону.Під час моніторингу українсько-угорської межі прикордонники відділу  «Саловка» в об’єктиві тепловізора помітили дві особи.  Вже за кілька хвилин  правоохоронці затримали невідомих. Вони пояснили, що є громадянами Угорщини, але жодних документів при собі не мали.

Мандрівників було доставлено до підрозділу з метою з'ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

А прикордонники Львівського загону виявили поблизу українсько-польського кордону громадянина Туреччини. Про появу біля кордону невідомого прикордонникам відділу «Грушів» повідомив місцевий житель. У бік українсько-польського кордону він прямував на таксі. Однак прикордонний наряд наздогнав та зупинив авто для перевірки. Під час перевірки  з’ясувалося, що у мобільному телефоні за допомогою навігатора був прокладений маршрут до Польщі. Пасажир  не заперечував про намір потрапити в одну із країн ЄС. Подальшу долю затриманого також буде вирішувати суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси