Двоє українців намагались перемістити через державний кордон зброю та боєприпаси

НАЗАД
29 травня 2016 11:29

Під час перевірки автомобіля «Мерседес», який прямував на виїзд через пункт пропуску «Маяки» прикордонники Білгород-Дністровського спільно з представниками фіскально

Під час перевірки автомобіля «Мерседес», який прямував на виїзд через пункт пропуску «Маяки» прикордонники Білгород-Дністровського спільно з представниками фіскальної служби виявили в автівці  пістолет, 15 набоїв та газовий балончик. Власником виявився громадянин України, житель Одещини. Виявлену зброю та боєприпаси вилучили.

Ще одного українця, який намагався перемістити через державний кордон зброю зупинили в залізничному пункті контролю «Конотоп» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками фіскальної служби. Під час перевірки  

потяга  сполученням «Москва – Одеса» на речі одного з пасажирів спрацював службовий собака.  В ході огляду працівниками пункту пропуску в сумці був виявлений пістолет. Зброю вилучили для проведення експертизи. За даним фактом проінформовано представників Національної поліції.

  Варто зазначити, що для співробітників Держприкордонслужби надійними і незамінними помічниками у виявленні зброю, боєприпасів, наркотичних засобів та інших заборонених предметів завжди є чотирилапі помічники – службові собаки. Окрім традиційних німецьких вівчарок, в прикордонному відомсті служать лабрадори, спаніелі, добермани, ротвейлери та ще десяток порід собак.

Загалом з початку року інспекторами-кінологами за допомогою службових собак було затримано 112 правопорушників, виявлено 91 одиницю зброї та майже 2,5 тисячі боєприпасів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси