Двоє українців наловили у Чорному морі креветок та риби на понад 260 тисяч гривень

НАЗАД
24 червня 2015 14:55

Сьогодні вранці прикордонники Херсонського загону, співробітники СБУ та представники Державного рибного господарства на узбережжі Чорного моря в н.п. Залізний Порт затримали маломірний плавзасіб типу &

Сьогодні вранці прикордонники Херсонського загону, співробітники СБУ та представники Державного рибного господарства на узбережжі Чорного моря в н.п. Залізний Порт затримали маломірний плавзасіб типу «Казанка» та 2 громадянина України. У човні були виявлені заборонені знаряддя лову – 6 ятерів та близько 7 мішків креветок загальною кількістю понад  200 тисяч штук. Крім того у човні  знаходилась риба атерина,бичок, язик морський, краби, ставрида та сарган. Документів на вилов живих водних ресурсів у громадян не було. 

Сума завданих збитків державі сягнула понад 260 тисяч гривень. Наразі на порушників складені  необхідні документи, в тому числі працівниками МВС.

Відповідальність за дане правопорушення передбачена ст. 249 ч.1 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси