Двоє військовослужбовців, які несли службу у контрольних пунктах зони АТО, підозрюються у корупції

НАЗАД
06 липня 2015 15:16

На виконання завдань Президента України щодо протидії незаконній діяльності на державному кордоні, Державна прикордонна служба України продовжує комплекс заходів й щодо профілактики зловживань серед персон

На виконання завдань Президента України щодо протидії незаконній діяльності на державному кордоні, Державна прикордонна служба України продовжує комплекс заходів й щодо профілактики зловживань серед персоналу. Перевірки порядку організації несення служби підрозділами власної безпеки Держприкордонслужби проводяться в усіх відділах прикордонної служби, в тому числі й у підрозділах, що виконують завдання на лінії розмежування зони АТО. 

Зокрема, під час чергової перевірки складу зміни прикордонних нарядів у контрольних пунктах в’їзду/виїзду співробітниками внутрішньої безпеки Держприкордонслужби у двох військовослужбовців були виявлені кошти сумнівного походження. Пояснити походження 2 тисяч та майже 3,5 тисяч гривень військовослужбовці не змогли. Наразі військовослужбовців відсторонено від виконання службових обов'язків. За даними фактами призначено службове розслідування.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси