Двоє румунів та буковинець перевозили 3 тисячі пачок курива у мішках з висівками, під обшивкою та в паливному баку автомобілів

НАЗАД
19 лютого 2016 11:25

Три тисячі пачок контрабандних сигарет та два автомобілі вилучили минулої доби на українсько-румунському кордоні в пункті пропуску «Порубне».

Три тисячі пачок контрабандних сигарет та два автомобілі вилучили минулої доби на українсько-румунському кордоні в пункті пропуску «Порубне».

Так, вчора близько 19:30 в пункт пропуску прибув мікроавтобус «Шкода», яким їхав громадянин Румунії. Під час поглибленого огляду даного автомобіля прикордонники Чернівецького загону та представники митниці виявили 1230 пачок сигарет «Фест» та «MARBLE», які знаходились всередині мішків з висівками. Сигарети на загальну суму майже 15 тисяч гривень вилучено.

Також цього дня незаконно переправити сигарети через кордон намагався 39-річний громадянин Румунії. Він заховав 550 пачок сигарет різних марок в порожнинах дверей та заднього крила свого легковика «Фольксваген».  Разом із сигаретами чоловік позбувся і власної автівки, яку було оцінено у 45 тисяч гривень.

А вже сьогодні вранці свого автомобіля позбувся і 40-річний буковинець, який намагався незаконно переправити до Румунії 1220 пачок сигарет марки «MARBLE». Під час спільного поглибленого огляду мікроавтобуса «ПЕЖО» сховок із тютюновими виробами всередині паливного баку було виявлено. Сума вилученого товару разом із автомобілем склала майже 100 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси