Двоє провідників запакували у сховках вагонів 160 літрів вина та коньяку

НАЗАД
24 травня 2013 14:26

 

Прикордонники Могилів-Подільського загону спільно з працівниками митниці кілька днів поспіль  виявляли алкогольні напої у потягах, що прямували з Молдови до Росії ч

 

Прикордонники Могилів-Подільського загону спільно з працівниками митниці кілька днів поспіль  виявляли алкогольні напої у потягах, що прямували з Молдови до Росії через пункт пропуску «Могилів-Подільський - Волчинець».

Майже  90  літрів червоного домашнього вина, розлитого у пластикові ємності, правоохоронці вилучили зі сховку, обладнаного у конструктивних пустотах одного з вагонів потяга «Кишинів-Москва». Власником хмільного вантажу виявився громадянин Молдови - провідник потяга.

Крім того учора вранці прикордонники та працівники митниці виявили одразу три сховки, обладнані під обшивкою стелі вагона поїзда «Кишинів-Санкт-Петербург». В них знаходились 72 літри  коньяку молдовського виробництва.  Організатором незаконної оборудки виявився 41-річний молдованин - робітник вагона-ресторану.

 В обох випадках спиртне, загальна сума оцінки якого склала понад 18 тисяч гривень, вилучили і передали працівникам митниці. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси