Двоє кримчан незаконно наловили понад 100 кілограмів креветок та майже 70 кілограмів риби

НАЗАД
04 квiтня 2013 11:44

 

Отримавши інформацію про те, що поблизу села Кумове Роздольненського району невідомі поставили в морі заборонені знаряддями лову, прикордонники відділу «Чорноморсь

 

Отримавши інформацію про те, що поблизу села Кумове Роздольненського району невідомі поставили в морі заборонені знаряддя лову, прикордонники відділу «Чорноморське» Сімферопольського загону негайно перевірили даний напрямок.

Невдовзі прикордонний наряд виявив у морі 6 ятерів. За деякий час на Чорноморське узбережжя, очевидно для  вилучення знарядь лову з моря, прибув автомобіль марки «ЛуАЗ» з двома невідомими. Помітивши прикордонників, невідомі намагалися зникнути, але правоохоронці заблокували виїзд автотранспорту. Після зупинки авто один правопорушник почав чинити опір, у зв’язку з цим правоохоронці застосували спецзасоби. Після затримання правопорушників на місце пригоди було викликано співробітників МВС, Рибохорони та іхтіолога. В ятерах, що були вилучені з моря, знаходилось 106 кілограмів креветки, 58 кілограмів бичка та більше 9 кілограмів атерини.

Правопорушників разом зі знаряддями лову та морепродуктами було доставлено до Роздольненського відділу міліції для складання протоколів. Попередня сума завданих збитків державі під час вилову морепродуктів чоловіками, які виявились нашими співвітчизниками, склала понад 390 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси