Двоє громадян Узбекистану намагалися дати хабар прикордонникам в аеропорту «Бориспіль»

НАЗАД
09 листопада 2015 11:25

Співробітники Держприкордонслужби в аеропорту «Бориспіль» зафіксували чергові спроби дачі неправомірної вигоди іноземцями, які таким ч

Співробітники Держприкордонслужби в аеропорту «Бориспіль» зафіксували чергові спроби дачі неправомірної вигоди іноземцями, які таким чином намагалися уникнути відповідальності за порушення українського законодавства.

Під час оформлення рейсу «Київ – Алмати» двоє  громадян Узбекистану запропонували інспектору прикордонної служби неправомірну винагороду по 50 доларів США за кожного. Таким чином іноземці намагалися уникнути відповідальності за порушення правил перебування та реєстрації на території Україні.

Стосовно даних громадян складено протоколи про адміністративне правопорушення та передано встановленим порядком компетентним органам.

Державна прикордонна служба України звертається до громадян, які прямують через державний кордон, не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси