Двоє французів заради веселощів намагалися незаконно потрапити в Україну

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:32

Вчора на Буковині співробітники Державної прикордонної служби України затримали двох чоловіків. Вони саме незаконно перетнули державний кордон з Румунією.

Вчора на Буковині співробітники Державної прикордонної служби України затримали двох чоловіків. Вони саме незаконно перетнули державний кордон з Румунією.

Як з'ясувалося, порушники є громадянами Франції та прямували в Крим на музичний фестиваль. Під час своєї подорожі один з затриманих в Будапешті втратив документи і в нього залишилось лише посвідчення водія та ідентифікаційна картка. Про те що з даними документами він не зможе перетнути український кордон француз не замислювався й продовжив свою мандрівку. Однак по дорозі він втратив ще й водійське посвідчення оскільки територією Румунії керував автівкою в нетверезому стані, за що співробітники поліції відібрали документ. Прибувши в один з молдовських пунктів пропуску чоловік через відсутність належних документів отримав відмову в перетині кордону. Друзі, які їхали разом з ним, не бажали залишати свого товариша наодинці, тому вирішили повернутися в Румунію та спробувати перетнути кордон з Україною. Вони домовилися, що двоє з них потраплять в нашу державу встановленим порядком, а «бездокументний» француз ще з одним товаришем, придбавши атласи з картами Румунії, Молдови, Чернівецької та Одеської області, перетнуть кордон поза пунктом пропуску. Дочекавшись вечора вони в пішому порядку вирушили в напрямку України. Потрапивши в Чернівецьку область вони мали зустрітися з своїми друзями, проте їх задум не здійснився, адже за 200 метрів від держрубежу вони зустрілися з охоронцями кордону.

Наразі замість музичного фестивалю їм доведеться відповідати перед українським законодавством за незаконне перетинання кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси