Двоє азербайджанців та угорець у пунктах пропуску намагались прикордонникам дати хабарі

НАЗАД
19 листопада 2015 14:48

Учора двоє громадян Азербайджану намагалися підкупити прикордонників Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час проходження прикордонного контролю  в аеропорту &

Учора двоє громадян Азербайджану намагалися підкупити прикордонників Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час проходження прикордонного контролю  в аеропорту «Бориспіль».  

Для вирішення питання щодо їх безперешкодного пропуску на територію України чоловіки вклали у паспортні документи  по 900 гривень кожен.  Громадяни перевищили термін перебування на території України, тому їм було відмовлено у перетині кордону. На порушників складено  документи про адміністративне правопорушення по ч.2 ст.203 КУпАП, а про факт дачі хабара повідомлено співробітникам поліції.

Про ще одного порушника, який хотів перетнути кордон, намагаючись дати хабар у розмірі 400 гривень, повідомив співробітників поліції інспектор прикордонної служби Мукачівського загону. Громадянин Угорщини так само перевищив термін перебування на території України, за що хотів заплатити. Порушника передано співробітникам Берегівського ВП ГУНП України в Закарпатській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси