Двох порушників з Молдови прикордонники виявили за допомогою сучасних засобів спостереження

НАЗАД
30 липня 2016 13:22

В Одеській області прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали двох порушників з Молдови. Викрити їх спробу незаконно перетнути державний кордон допомогла система оптико-електронного спостереження, яка розгорнута на українсько-молдовському корд

Вчора в Одеській області прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали двох порушників з Молдови. Викрити їх спробу незаконно перетнути державний кордон допомогла система оптико-електронного спостереження, яка розгорнута на українсько-молдовському кордоні.

Невідомих осіб охоронці кордону помітили на напрямку молдовського населеного пункту Приозерне та українського Новокрасне. На місце відразу було направлено групу реагування, яка й затримала мандрівників. Вони встигли віддалитися від держрубежу лише на 50 метрів. Затримані назвалися молдаванами, однак жодних документів при собі не мали.

Наразі з’ясовуються їх наміри потрапити в Україну, а після встановлення осіб, затриманих буде притягнуто до відповідальності за незаконний перетин державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси